IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 20th September 1st Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper

IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 20th September 1st Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper:

1.What is the capital of Myanmar?

Answer: Naypyidaw

2. The next BRICS Summit 2016 will be hosted at

Answer: India

3. Who has invented the World Wide Web in 1989?

Answer: Tim Berners-Lee

4. Which is the largest state in India by area?

Answer: Rajasthan

5. ICICI Bank has launched its first branch in China at

Answer: Shanghai

6. 1st May is celebrated as

Answer: May Day

7. 5th Commonwealth Youth Games 2015 was held at Samoa. What is the capital of Samoa?

Answer: Apia

8. Dhyan Chand is related to which sports?

Answer: Hockey

9. Who is the Union Cabinet Minister of Food Processing in the Government of India?

Answer: Harsimrat Kaur Badal

10. What is the Capital of Malaysia?

Answer: Kuala Lumpur

11. CAR Stands for

Answer: Capital Adequacy Ratio

12. Which is the first state in India to start Olive refinery?

Answer: Rajasthan

13. What is the capital of Madhya Pradesh?

Answer: Bhopal

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2017 Govt Result. All rights reserved.