IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 19th September 2nd Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper

IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 19th September 2nd Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper:

1. Who is the present Railway Minister of India?

Answer: Suresh Prabhu

2. Who is the author of the book- “The Monk Who Sold His Ferrari”?

Answer: Robin Sharma

3. SEZ stands for

Answer: Special Economic Zone

4. RBI has extended the deadline to exchange the pre-2005 currency notes up to

Answer: 31st December 2015

5. IPO stands for

Answer: Initial Public Offering

6. What is the capital of South Korea?

Answer: Seoul

7. In India National Sports Day was celebrated on

Answer: 29th August

8. Who is the current President and CEO of Yahoo?

Answer: Marissa Ann Mayer

9.  What is the Currency of Algeria?

Answer: Algerian Dinar

10. Who is the author of the book- “The Monk Who Sold His Ferrari”?

Answer: Robin Sharma

11. Who is the author of the novel- “The Lowland”?

Answer: Jhumpa Lahiri

12. 10th World Hindi Conference has been held at

Answer: Bhopal, Madhya Pradesh

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2017 Govt Result. All rights reserved.